top of page

Bakt lange med tomat-/løktårn

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g langefilet med skinn
Salt og pepper
300 g grønne, steinfrie oliven
4 tomater
1 liten rødløk
1,5 dl olivenolje
1 ss hvitvinseddik
2 ss kapers

Del fisken i serveringsstykker, krydre lett med salt og pepper og stek dem med skinnsiden ned i 5 minutter. Vend og stek i ytterligere 2 minutter.
Kjør oliven og litt av oljen til puré med en stavmikser.
Skjær løk og tomat i skiver, stable lagvis i “tårn”. Bland en dressing av olje, eddik, salt og pepper. Hell over tårnet. Stek kapersen sprø og bruk den som pynt på fiskestykkene, som anrettes på olivenpuréen.

Bold Title

© 2025 by Inkognito AS.

Artisjokksalat med ricottakrem

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page