Bønnecassoulet med fisk og blekksprut
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Marinade:
1 sitron, skall og saft
2 hvitløkfedd
1/2 ts karri
4 ss olivenolje
Salt og pepper
600 g bønner, blandede, kokte
1 stor løk, hakket
2 ss tomatpuré
4 dl kyllingkraft
3 tomater i biter
4 ss persille, hakket
12 asparges i biter
12 cherrytomater, delt
400 g hvit fisk i biter, f.eks. steinbit eller breiflabb
300 g blekksprut i biter
Urter til pynt
Bland ingrediensene til marinaden. Ha i fisk- og blekksprutbiter og marinér i 15 min. Sil marinaden over i en varm kjele og ha i bønner, løk og tomatpuré. Surr i 3 min og ha så i kyllingkraft, tomater og persille.
Legg asparges, cherrytomater, fisk- og blekksprutbiter oppå og legg på lokk. Damp i 4 min til fisken er gjennomvarm.
Servér i dype tallerkener og pynt med urter.
Ha gjerne andre grønnsaker og skalldyr i cassouleten. Servér med baguette og aïoli.