top of page

Asparges- og krabbesuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 ltr kyllingbuljong
1 bunt grønn asparges i biter

1 ss nøytral olje
1 sjalottløk i skiver
150 g krabbekjøtt
1/2 ts fishsauce
1/4 ts sort pepper
Salt

2 ss maizena
1 egg
1 eggeplomme

Kok opp buljongen og ha i asparges og kok i 10 min. Ta kjelen fra varmen og la trekke i 30 min.
Varm opp oljen i en kjele og surr løken til den er myk. Tilsett krabbekjøtt, fishsauce, pepper og krydre med salt. Ta kjelen fra platen.
Kok opp suppen og rør i krabbeblandingen. Smak evt til suppen med mer salt. Rør ut maizena med litt vann og jevn suppen.
Pisk lett sammen egg og plomme og rør inn i suppen, servér.

Servér med brød til.

Bold Title

bottom of page