top of page
Asiatisk rødspette

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g rødspettefilet
1/2 ss korianderfrø
Salt og pepper
2 fedd hvitløk
50 g finhakket ingefær
Saft og revet skall av 1 lime
1 dl soyasaus
2 ss søt soyasaus
1 dl soyaolje
1 dl vann
1 ts sukker
4 bok choy (eller 1 halv kinakål)
1 granateple (kan sløyfes)
Del fileten i serveringsstykker og gni dem inn med korianderfrø, salt og pepper. Stek fisken i litt olje.
Fres skivet hvitløk og ingefær i olje. Tilsett mesteparten av limesaften, soyasausene, olje og vann. La sausen surre litt og smak til med sukker og evt mer av limesaften.
Del bok choy i båter (kinakål strimles). Anrett på tallerkener, hell sausen over og legg fisken på toppen. Strø litt revet limeskall på toppen og evt noen frø fra et granateple.
Bold Title
bottom of page