Persillebakt torskefilet

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 dl persille, hakket
2 hvitløkfedd
2 skiver loff
4 ss smør
1 egg
Salt og pepper
600 g torskefilet

4 porsjoner pastaskruer
1 glass tomatsaus

400 g grønnsaker, friske, f.eks. asparges, romanesco, klasetomater
1 sitron
Basilikum, frisk til pynt

Det går fint å bruke torskeblokk fra frysedisken, men tin den før du skal bruke den. Da blir tillagingstiden kortere og fisken blir saftigere.

SLIK GJØR DU

Miks sammen persille, hvitløk, loff, smør og egg. Smak til med salt og pepper. Legg fisken i ildfast form med persillemassen oppå. Stek i ovn på 200 °C i ca 20 min.
Kok pasta som anvist på pakken. Varm opp tomatsausen og vend i pasta.
Kok grønnsaker i saltet vann. Del opp sitronen i båter og servér til. Pynt med friske urter.

Bold Title