Grillet kalkunspyd tandoori

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

600 g kalkunfilet
Grillspyd
4 ss olje
2 ss tandoorikrydder
1 brokkoli
8 asparges
1 rød paprika
400 g villris, kokt og kald
Salt og pepper
1 boks kesam, naturell
Frisk koriander til pynt

Det går bra å bytte ut kalkunen med kylling, svin eller skalldyr. Ser ver gjerne med fler grønnsaker og salat.

SLIK GJØR DU

1. Del kalkun i 8-12 strimler, træ på spyd. Bland olje og krydder, pensle kjøttet. Grill spydene 2 min på hver side eller til de er gjennomstekte.
2. Rens grønnsaker og kutt i mindre biter. Stek grønnsaker med ris i olje i 3 min, til grønnsakene er møre og risen er varm. Krydre med salt og pepper.
3. Servér grillspydene med ris, kesam og frisk koriander.

Bold Title