top of page
Ørret tartar med lettsyltede grønnsaker
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Syltede grønnsaker:
½ dl eddik 12%
1 dl sukker
1 ½ dl vann
2 dl små grønnsaker i pene biter, strimler og skiver f.eks. rødløk, asparges, gulrøtter, fennikel, erter
400 g fersk ørretfilet
1 banan-sjalottløk, hakket
1 sitron, saften
½ ss dijonsennep
½ ss grov sennep
Salt og pepper
4 ss urteolje
Rørosrømme tilsmakt
med pepper
Ha eddik, sukker og vann i en
kjele og kok til sukkeret er løst opp.
Legg i grønnsaker og la trekke i
et par minutter. Avkjøl.
Skjær fisk i pene små terninger, og
bland med resten av ingrediensene.
Anrett tartar på fire tallerkener med syltede grønnsaker. Anrett urteolje og rømme ved siden og pynt med friske urter og spirer.
Bold Title
bottom of page