top of page

Ørret med avocado

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 avokado

500 g poteter
Salt og pepper

3 dl rødvin
1 ss sukker

800 g ørretfilet
2 ss kapers
Urter til pynt

Del avokadofruktene i to, ta ut steinene og vipp ut kjøttet med en skje. Del det i mindre biter.
Skjær potetene i tynne skiver og legg dem i en smurt langpanne. Krydre med salt og pepper. Stek i ovn ved 210 °C i ca 15 min.
Rødvin og sukker blandes og kokes inn til ca 5–6 ss.
Del fisken i serveringsstykker. Stek den med skinnsiden ned 5–6 min. Anrett potetskiver og ørret på tallerkener. Dryss over avokado og litt kapers. Drypp 1–2 ss rødvinsirup på hver tallerken. Pynt med urter.

Bold Title

bottom of page