Ørret i kyllingbuljong
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g ørretfilet
6 blader kinakål
4 ark filodeig (kan sløyfes)
400 g kantareller
1/2 løk
8 dl kyllingkraft
4 ss extra virgin olivenolje
Salt og pepper
En dillkvast
Innbakt ørret: Lag 4 biffer av ørreten og krydre med salt og pepper.
Forvell 4 av kinakålbladene. Skjær bort de harde delene av stilken og pakk bladene rundt ørreten. Pakk alt inn i filodeig (kan sløyfes). Stek filetene i ovn ved 220°C i 8 minutter.
Grønnsaker: Børst kantarellene rene for jord og skjær av noen millimeter nederst på stilken. Del løken i skiver og resten av kinakålen i strimler. Kok opp alt i kyllingkraft og la det putre i 2 minutter. Smak buljongen til med salt og pepper.
Servering: Ha buljong med sopp og grønnsaker i dype tallerkener. Legg et innbakt fiskestykke i hver. Pynt med dill.