top of page

Ørret i kyllingbuljong

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g ørretfilet
6 blader kinakål
4 ark filodeig (kan sløyfes)
400 g kantareller
1/2 løk
8 dl kyllingkraft
4 ss extra virgin olivenolje
Salt og pepper
En dillkvast

Innbakt ørret: Lag 4 biffer av ørreten og krydre med salt og pepper.
Forvell 4 av kinakålbladene. Skjær bort de harde delene av stilken og pakk bladene rundt ørreten. Pakk alt inn i filodeig (kan sløyfes). Stek filetene i ovn ved 220°C i 8 minutter.

Grønnsaker: Børst kantarellene rene for jord og skjær av noen millimeter nederst på stilken. Del løken i skiver og resten av kinakålen i strimler. Kok opp alt i kyllingkraft og la det putre i 2 minutter. Smak buljongen til med salt og pepper.

Servering: Ha buljong med sopp og grønnsaker i dype tallerkener. Legg et innbakt fiskestykke i hver. Pynt med dill.

Bold Title

bottom of page