top of page

Ølkokt fisk med øl- og potetkrem

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g poteter
Ca 5 dl mørkt øl
1-2 dl rømme
2 ss gressløk, hakket
Salt og pepper

4 dl øl
2 dl fiskekraft
1 laurbær
1 løk, i skiver
4 fiskestykker à ca 160 g

2 dl dill
1 dl dillolje

12 asparges, kokte
2 dl krepsehaler
1 dl småløk
1 ss smør

Kok potetene møre i øl. Miks dem til puré sammen med øl og rømme. Vend inn gressløk og smak til med salt og pepper.
Kok opp øl og fiskekraft og legg i laurbær og løk, smak til med salt og pepper. Kok fisken i laken i ca 10 min.
Miks dill og olje med litt salt.
Surr asparges, krepsehaler og småløk i smør. Servér.

Bakte tomater og flere grønnsaker smaker godt til.

Bold Title

bottom of page