top of page

Wontons med reke- og svinefyll

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Fyll:
150 g svinedeig
100 g scampi, hakket
1 vårløk, hakket
1 hvitløkfedd, hakket
1/2 ts maizena
Litt sukker
1/2 ts salt
1/2 ts sort pepper

Ca 40 wonton (fåes kjøpt frossent i asiatiske butikker)

Olje til fritering
2 dl sursøt saus

Ha svinedeig, scampi, vårløk, hvitløk, maizena, sukker, salt og pepper i en bolle og bland godt sammen.
Legg ut noen wonton forran deg og legg på 1 ts av røren. Fukt kantene med vann og brett over, slik at det blir små trekanter. Trykk kantene godt sammen.
Varm opp oljen til 180 °C og fritér wontonputene. Legg wontonen på kjøkkenpair slik at olje kan renne fra. Servér lune med sursøt saus.

Wonton kan forberedes dagen før de skal spises. Oppbevar dem tildekket med en fuktig klut i kjøleskapet, så gjenstår kun friteringen når gjestene ankommer.

TITLE

bottom of page