top of page

Viltpaté med syltede plommer

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

500 g viltfarse
300 g kyllinglever
200 g sjampinjonger, hakket
1 løk, hakket
3 dl crème fraîche
3 egg
2 ss mel
2-3 ss viltfond
1 1/2 ts einebær, knuste
Salt og pepper
Evt 2 ss portvin

12 syltede plommer
4 ss nøtter
4 never salat

Miks alle ingediensene til pateen godt sammen. Hell røren i en 2 liters form og dekk med folie. Stek i ovn på 175 °C i ca 1 1/2 time. Ta av folien mot slutten av steketiden. Hell fra væsken. Sett kaldt og servér i skiver sammen med syltede plommer, salat og nøtter.

Servér gjerne med gelé og sprøstekt bacon. Kokte bønner smaker godt i salaten.

bottom of page