top of page
Viltcarpaccio med snøfriskmousse og tyttebær
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 gelatinplater
2 dl tyttebær
1 dl vann
1 pk Snøfrisk
2 ss crème fraîche
2 ss gressløk, hakket
400 g viltkjøtt, f.eks. reinsdyr, i tynne skiver
2 ss olje
2 ss sitronsaft
Salt og pepper
4 never salat og noen tyttebær til pynt
Bløtlegg gelatinplatene. Kok opp tyttebær og vann, sil. Ha i gelatin og sett kaldt. Kutt geleen i terninger ved servering.
Pisk sammen Snøfrisk, crème fraîche og gressløk.
Fordel kjøttskiver på fire tallerkener. Ha over olje, sitronsaft, salt og pepper. Ha snøfriskmousse og gelé på kjøttet. Pynt med friske tyttebær og salat.
Servér gjerne med syltet sopp og skogsbær til.
bottom of page