top of page

Vegetar våruller

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

2

1 gulrot
½ blomkål
15 ristede cashewnøtter
3 ts chilli pasta
2 ts finrevet, frisk ingefær
2 ts sesamolje
½ agurk
6 sukkererter
2 ss soyasaus
2 ts honning
salt og pepper
saften av ½ lime
4 ss hakket, frisk koriander
6 risark
1 ss ristede sesamfrø

Skrell og skjær gulroten i tynne skiver. Ha gulrot, blomkål, nøtter, chilipasta og ingefær i en hurtighakke og kjør massen til grove smuler.
Varm opp en stekepanne med litt sesamolje og stek blandingen i noen minutter.
Skjær slangeagurk i små terninger og sukkerertene i tynne strimler. Ha det i stekepannen sammen med soyasaus og honning. Smak til med salt og pepper.
Press over limesaft og ha i koriander. Bland igjen, og ta pannen vekk fra varmen.
Legg et og et risblad i bløt i vann i ca. 20 sekunder, så legger du bladet på et brett eller en skjærefjøl når det føles mykt. Fordel grønnsaksblandingen midt på risbladet og rull sammen.
Server med sammen med soyasaus og sesamfrø.

bottom of page