Vegetar våruller
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
1 gulrot
½ blomkål
15 ristede cashewnøtter
3 ts chilli pasta
2 ts finrevet, frisk ingefær
2 ts sesamolje
½ agurk
6 sukkererter
2 ss soyasaus
2 ts honning
salt og pepper
saften av ½ lime
4 ss hakket, frisk koriander
6 risark
1 ss ristede sesamfrø
Skrell og skjær gulroten i tynne skiver. Ha gulrot, blomkål, nøtter, chilipasta og ingefær i en hurtighakke og kjør massen til grove smuler.
Varm opp en stekepanne med litt sesamolje og stek blandingen i noen minutter.
Skjær slangeagurk i små terninger og sukkerertene i tynne strimler. Ha det i stekepannen sammen med soyasaus og honning. Smak til med salt og pepper.
Press over limesaft og ha i koriander. Bland igjen, og ta pannen vekk fra varmen.
Legg et og et risblad i bløt i vann i ca. 20 sekunder, så legger du bladet på et brett eller en skjærefjøl når det føles mykt. Fordel grønnsaksblandingen midt på risbladet og rull sammen.
Server med sammen med soyasaus og sesamfrø.