top of page
Vaniljeglasert hvit asparges med ristet foie gras
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_44c2ceaf8b0e40b6a170a8a4241bf34b~mv2.png/v1/fill/w_534,h_605,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 ss mango i terninger
2 ss chili i terninger
4 ss olje
2 ss eddik
Salt og pepper
20 hvite asparges
2 ss smør
1 vaniljestang, frøene
4 skiver gåselever
Rosmarin til pynt
Bland sammen mango- og chiliterninger med olje og eddik. Smak til med salt og pepper.
Skrell og kok aspargesene i saltet vann i 8 min. Smelt smøret i en stekepanne og vend i asparges og vanilje, krydre med salt og pepper.
Rist gåseleveren i teflonpanne, ca 2 min på hver side.
Anrett asparges med gåselever og vinaigrette, pynt med rosmarin og servér.
TITLE
bottom of page