top of page
Tunfisktartar med ingefær-ris
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 ss riseddik
1 ss sukker
1 klype salt
2 ss ingefær, revet
100 g sushiris
200 g tunfisk
1 ss sesamolje
1 ss sesamfrø, ristet
1 ss soyasaus
1 mango
Salatblader og frisk koriander
Kok opp eddik, sukker, salt og ingefær. Avkjøl. Skyll risen fem ganger i kaldt vann. Ha ris i en kjele med 1 dl vann. Kok på svak varme til væsken er fordampet. Vend inn eddik og ingefærblanding. Avkjøl.
Kutt tunfisk i små biter. Bland med olje, frø og soyasaus.
Kutt mango i tynne strimler. Anrett risen i en form midt på tallerken. Legg i tunfisk. Topp med friske salatblader og urter. Legg mangostrimlene rundt på tallerken.
TITLE
bottom of page