top of page
Tunfisksashimi med vaktelegg
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_ad497df1bce84fd3837a8b97058ccfc6~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_avif,quality_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g tunfisk, rå
6 vaktelegg
Salat:
100 g mizunablader (japansk sennepsblad)
1 kopp (250 ml) spinat, frisk og godt pakket
125 ml tomat i terning
125 ml gulrot, skivet
2 ss ingefær, syltet
Dressing:
2 ts balsamicoeddik
4 ts olivenolje
1 sjalottløk, hakket
1 ss gressløk, hakket
1/2 ts chilipepper, støtt
2 ts soyasaus, japansk
2 avokado
Skjær tunfisk i tynne striper. Kok vaktelegg i lettsaltet vann i ca 1 1/2 min. Avkjøl i kaldt vann og del i to.
Skyll og sil av mizuna- og spinatbladene. Bland med tomat, gulrot og syltet ingefær.
Bland dressing og vend inn tunfisk og salat.
Del avokado i to, fjern stein og skjær i skiver. Legg salatblandingen på tallerkener. Garnér med skiver av avokado og 1 1/2 vektelegg.
bottom of page