top of page

Tunfisksashimi med vaktelegg

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g tunfisk, rå
6 vaktelegg

Salat:
100 g mizunablader (japansk sennepsblad)
1 kopp (250 ml) spinat, frisk og godt pakket
125 ml tomat i terning
125 ml gulrot, skivet
2 ss ingefær, syltet

Dressing:
2 ts balsamicoeddik
4 ts olivenolje
1 sjalottløk, hakket
1 ss gressløk, hakket
1/2 ts chilipepper, støtt
2 ts soyasaus, japansk

2 avokado

Skjær tunfisk i tynne striper. Kok vaktelegg i lettsaltet vann i ca 1 1/2 min. Avkjøl i kaldt vann og del i to.
Skyll og sil av mizuna- og spinatbladene. Bland med tomat, gulrot og syltet ingefær.
Bland dressing og vend inn tunfisk og salat.
Del avokado i to, fjern stein og skjær i skiver. Legg salatblandingen på tallerkener. Garnér med skiver av avokado og 1 1/2 vektelegg.

bottom of page