top of page
Tunfiskcarpaccio med kalvetartar og bløtkokt egg
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
200 g tunfiskfilet i tynne skiver
Salt og pepper
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
100 g kalvekjøtt, malt
1 sjalottløk, hakket
1 ss basilikum, hakket
2 ss oliven, hakket
2 ss tomatterninger
2 egg, bløtkokte
4 ss grønnmuggost i biter
Noen krutonger
Urter og salatblader til pynt
Legg ut tunfiskskivene på fire tallerkener. Ha på salt, pepper, olje og sitronsaft.
Bland sammen kalvekjøtt, løk, basilikum, oliven og tomat. Smak til med salt og pepper (grill evt tartarene lett). Form fire små boller eller egg av tartaren og legg på én til hver.
Ha bløtkokt egg, ost, krutonger, urter og salatblader på og servér.
Servér gjerne med ristet brød til.
TITLE
bottom of page