top of page

Tunfiskcarpaccio med kalvetartar og bløtkokt egg

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g tunfiskfilet i tynne skiver
Salt og pepper
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft

100 g kalvekjøtt, malt
1 sjalottløk, hakket
1 ss basilikum, hakket
2 ss oliven, hakket
2 ss tomatterninger

2 egg, bløtkokte
4 ss grønnmuggost i biter
Noen krutonger
Urter og salatblader til pynt

Legg ut tunfiskskivene på fire tallerkener. Ha på salt, pepper, olje og sitronsaft.
Bland sammen kalvekjøtt, løk, basilikum, oliven og tomat. Smak til med salt og pepper (grill evt tartarene lett). Form fire små boller eller egg av tartaren og legg på én til hver.
Ha bløtkokt egg, ost, krutonger, urter og salatblader på og servér.

Servér gjerne med ristet brød til.

TITLE

bottom of page