top of page

Tunfisk stekt med sennepsfrø

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g tunfiskfilet
1 dl sennepsfrø
Olje til steking
1 ss salt soyasaus

1 mango
2 bok choi
2 ss limesaft
1 ss sesamolje

Friske salatblader til pynt

Del tunfisk i to skiver. Krydre godt med sennepsfrø. Stek tunfisk 5 sek på hver side i en varm panne med olje. Obs! Bruk en stekepinsett, sennepsfrøene spretter fort ut av pannen.
Del tunfisk i åtte skiver. Pensle fiskekjøttet med salt soyasaus.
Kutt mango i små firkanter. Strimle bok choi i tynne strimler. Ha begge deler i en bolle og hell over limesaft og sesamolje. Anrett tunfisk med mango og bok choi på tallerken. Pynt med friske salatblader.

TITLE

bottom of page