top of page

Tomater, agurk og urter

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 agurk

12 cherrytomater
2 gule plommetomater

1 dl olivenolje
1 sitron, revet skall
1 ts salt
1 ts sort pepper, grovkvernet
2 aspargesbønner

Friske urter
Granateplekjerner

Skjær agurk i tynne skiver og fordel dem på fire tallerkener.
Kutt noen snitt i cherrytomatene og dypp dem i fosskokende vann i 5 sek. Avkjøl i isvann. Gjør det samme med plommetomatene, men ha dem 5 sek lenger i vannet.
Bland olivenolje, sitronskall, salt, pepper og aspargesbønner kuttet i tynne skiver.
Fordel tomater ut på agurkskiver. Hell over olje. Pynt med friske urter og granateplekjerner. Servér straks.

TITLE

bottom of page