top of page

Toast med hamburger og gåselever

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

300 g karbonadedeig
1 eggeplomme
1 ts potetmel
1/2 dl melk
Salt og pepper
Smør til steking

200 g gåselever
Salt og pepper

2 sjalottløk, finhakket
1 ss sukker
1 ss sherryeddik
1 plommetomat, finhakket

1 tomme ingefær
1 ss honning
1 ss appelsinskall, revet

2 brødskiver
2 ss olivenolje

Noen blader salat
4 ts sennep

Bland karbonadedeig, eggeplomme, potetmel og melk. Rør godt sammen og smak til med salt og pepper. Form til fire små hamburgere. Stek dem lysebrune på hver side i smør.
Del gåselever i fire skiver. Strø på salt og pepper. Stek lysebrun på begge sider i en teflonpanne.
Kok sjalottløk, sukker og edik til sirup. Tilsett tomater og kok til det tykner.
Kutt ingefær i tynne strimler. Fres myk i honning. Tilsett revet appelsinskall.
Kutt brødskivene til fire små firkanter. Stek lysebrun i olivenolje.
Anrett brødskiver i bunn med salat og sennep på. Legg på hamburger, så gåselever. Topp med tomater og ingefær.

TITLE

bottom of page