top of page

Thai biffsalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

450 g mørbrad/lårstek
3 ss soyasaus
2 fedd hvitløk
2 ss limesaft

150 g salatblader, blandede
40 ml mynteblader
40 ml basilikumblader
30 ml koriandeblader
1 agurk i skiver

Dressing:
2 røde chili, oppskåret
3 ss soyasaus
2 ss limesaft
2 ts palmesukker
2 kaffirlimeblad, strimlet

Legg steken i en bolle sammen med soyasaus, hvitløk, og limesaft. La stå i 10 min. Stek på en ferdig oppvarmet kullgrill 1-2 min på hver side til den er stekt som du ønsker. Dekk til steken og sett den til side.
Anrett salat, mynte, basilikum, koriander og agurk på serveringsfat. Skjær biffen i tynne skiver og anrett den på toppen av salaten.
Dressing:
Bland chili, soyasaus, limesaft, palmesukker og limeblad. Hell dressingen over salaten og servér.

bottom of page