Tangmarinert asparges med furuskudd
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
8-12 asparges
2 g trøffeltang, bløtlagt og skylt i saltvann
2 ss rapsolje
Flaksalt
1 dl hasselnøtter, kjørt til pulver
Skrell aspargesen. Kok dem i 30 sekunder i lettsaltet vann. Avkjøl dem i isvann.
Bland trøffeltang og olje. Mariner/vend aspargesen først i tangblandingen, så i nøttepulveret.
Aspargesmajones:
Avskjær og skall fra aspargesen
1 ts rapsolje
1 dl crème fraîche
2 ss majones
8-10 unge furuskudd
Sitron
Flaksalt
Finhakk avskjæret fra aspargesen. Fres det i rapsolje til det er mykt, men ikke brunt.
Rør sammen crème fraîche og majones. Ha i asparges og furuskudd. Smak til med sitron og salt.
Skrell aspargesen. Kok dem i 30 sekunder i lettsaltet vann. Avkjøl dem i isvann.
Bland trøffeltang og olje. Mariner/vend aspargesen først i tangblandingen, så i nøttepulveret.
Finhakk avskjæret fra aspargesen. Fres det i rapsolje til det er mykt, men ikke brunt.
Rør sammen crème fraîche og majones. Ha i asparges og furuskudd. Smak til med sitron og salt.