top of page

Syltet sopp med saltet oksekjøtt

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 store østersopp
2 ss olivenolje
2 ss sherryeddik
1 ts honning
1 ss soyasaus

200 g oksekjøtt av beste kvalitet
1 ss havsalt

1 ss sitronskall, revet
1 ss gressløk, finhakket
2 ss olivenolje

Flatbrød eller brød
4 ts agurksalat

Del sopp i to. Stekes myk i olivenolje. Skru ned varmen og hell over eddik, honning og soyasaus. Hold soppen varm til den har trukket til seg all væsken.
Kutt kjøttet i små biter. Legg utover på et lite brett og strø over havsalt. La kjøttet ligge 15 min i romtemperatur. Skyll vekk saltet.
Bland sammen sitronskall, gressløk og olje. Bland sammen med kjøttet.
Anrett kaldt på fire tallerkener med flatbrød og agurksalat.

TITLE

bottom of page