Svinefilet gratinert med blåmuggost

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g ytrefilet av svin
Salt og pepper
Olje og smør til steking
4 skiver blåmuggost
2 ss honning
1 ss sennep
1 dl pistasjnøtter, hakket
1 ss rosepepper
Saften av 1 appelsin
3 stilker stangselleri
4 fiken
2 pærer
Smør og sukker til steking
Del kjøttet i fire medaljonger. Ha på salt og pepper. Stek kjøttet 3 min på hver side i en panne med smør og olje. Legg kjøttet over i noe ildfast og legg på osten. Stek 4-5 min på 200 °C, eller til osten har smeltet.
Varm honning i en kjele. Tilsett sennep, nøttter, pepper og saften av 1 appelsin.
Del stangselleri i 12 biter. Forvell i lettsaltet vann. Del fiken i to og pærer i tynne skiver. Stek fiken og pære i smør og sukker til de har fått pen lysebrun farge. Tilsett stangselleri mot slutten, slik at det blir varmt.
Anrett alt på tallerken.