top of page
Stekt kylling med sitron og basilikum pasta
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
6
400 g kyllingbryst
300 g linguine
Salt
Saften av 2 sitroner
1-2 dl olivenolje
100 g parmesan revet
Salt pepper
1 plante basilikum finhakket
1 liten bunt persille finhakket
1 ss revet sitronskall
Brun kyllingenbrystene i en varm stekepanne, til de får en gylden og sprø skorpe.
Stek kyllingen ferdig i ovn på 180°C i ca. 7 min.
Kok Linguine i en stor kjele med godt saltet vann.
Sil av vannet og hell pastaen tilbake i kjelen.
Pisk sammen sitronsaften og olivenoljen.
Rør inn parmesan til sausen blir tykk og kremet.
Smak til med salt og pepper og eventuelt mer sitronsaft.
Bland dette sammen med pastaen, tilsett basilikum, persille og sitronskall.
TITLE
bottom of page