top of page
Sprøtt kyllingskinn med eggemajones
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Skinn fra 1 stor kylling
Salt
God kaviar, gjerne tangkaviar
1 sjalottløk, i tynne skiver
Majones 1:
2 eggehviter
1 fedd hvitløk
1 ts sitronsaft
1 ts salt
1,5 dl rapsolje
Majones 2:
2 eggeplommer
1 ss sterk sennep
1 ts hvitvinseddik
1 ts salt
1 dl rapsolje
Legg kyllingskinnet i press mellom to silikonmatter og stek det i ovnen på 150 °C i 25-35 minutter til det er sprøtt. Legg det over på kjøkkenpapir.
Lag majonesene ved å ha egg og resten av ingrediensene bortsett fra oljen, i en beholder. Kjør med stavmikser og spe med olje i en tynn stråle.
Topp det sprø skinnet med majones, kaviar og løk. (Hvis du vil bruke tangkaviar, finnes det i velassorterte matbutikker.)
Server resten av majonesene ved siden av som dipp.
bottom of page