top of page

Sprø steinsopp med skinke

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 skiver spekeskinke
1 ss olivenolje

400 g steinsopp
1 loff, gjerne et par dager gammel
2 ss klaret smør
Salt

50 g parmesan, fersk
Urter, friske

Kutt spekeskinke i litt mindre biter og stek dem i olivenolje til de er sprø. Legg dem over på kjøkkenpapir slik at de får rent av seg fettet.
Del steinsopp i to. Kutt loff i så tynne skiver du klarer. Kutt skivene i rektangler like store som steinsoppen. Varm klaret smør i en stekepanne. Stek først steinsopp med loffskive over. Snu dem forsiktig etter to min og stek videre til loffen er lysebrun og sprø.
Legg soppen på tallerken. Strø over skinkechips, parmesan i skiver og friske urter. Servér straks.

bottom of page