top of page
Sprø kyllingboller
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_9902cf5a61a7401c9effb6f8c0618ffd~mv2.jpg/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_90,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g kyllingkjøttdeig
1 ts salt
1 eggeplomme
1 ss vårløk
3 ss fløte
Litt pepper
Hvetemel
1 egg, sammenrørt
2 dl griljermel
2 dl rapsolje
Bland kyllingkjøttdeigen godt med saltet.
Tilsett eggeplommen, vårløk, fløte og pepper og bland dette sammen.
La det stå i kjøleskapet i 20 minutter.
Lag små boller av deigen og vend dem i melet, dypp dem i sammenvispet egg og ruller dem i griljermelet. Stek kyllingbollene i olje på middels varme. Snu dem hele tiden til de er gylne og ferdig gjennomstekt.
TITLE
bottom of page