top of page

Sprø egg med rosmarinmajones

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

2

2 egg
1 dl hvetemel
1 egg, pisket
1 dl brødrasp
Salt og pepper
Frityrolje

Rosmarinmajones:
1 potte rosmarin
2 dl rapsolje
1 egg
1 ts dijonsennep
Salt og pepper

1. Posjer 2 egg og avkjøl dem i kjøleskapet.

2. Ha mel, sammenvispet egg og brødrasp i hver sin skål.

3. Krydre eggene med salt og pepper.

4. Dypp eggene først i mel, så i pisket egg og til slutt i brødrasp.

5. Friter eggene raskt i olje på 180°C til eggene er gylne.

Rosmarinmajones:
1. Kjør oljen og rosmarinen i en hurtighakker.

2. Sil oljen.

3. Ta en ny bolle og kjør sammen egg og sennep.

4. Spe med rosmarinoljen i en tynn stråle.

5. Tilsett litt vann hvis majonesen er for tykk.

6. Smak til med salt og pepper.

TITLE

bottom of page