top of page
Sprø egg med rosmarinmajones
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
2 egg
1 dl hvetemel
1 egg, pisket
1 dl brødrasp
Salt og pepper
Frityrolje
Rosmarinmajones:
1 potte rosmarin
2 dl rapsolje
1 egg
1 ts dijonsennep
Salt og pepper
1. Posjer 2 egg og avkjøl dem i kjøleskapet.
2. Ha mel, sammenvispet egg og brødrasp i hver sin skål.
3. Krydre eggene med salt og pepper.
4. Dypp eggene først i mel, så i pisket egg og til slutt i brødrasp.
5. Friter eggene raskt i olje på 180°C til eggene er gylne.
Rosmarinmajones:
1. Kjør oljen og rosmarinen i en hurtighakker.
2. Sil oljen.
3. Ta en ny bolle og kjør sammen egg og sennep.
4. Spe med rosmarinoljen i en tynn stråle.
5. Tilsett litt vann hvis majonesen er for tykk.
6. Smak til med salt og pepper.
TITLE
bottom of page