top of page
Sopp-crêpes med posjert egg og gremolata
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 1/2 dl mel
Salt og pepper
6 dl melk
3 egg
2 ss persille, hakket
4 ss olje
4 dl sopp, renset
2 ss olje
1 ss sitronskall, revet
1 ts hvitløk, hakket
1 ss eddik
4 egg
4 never salat
2 ss vinaigrette
Bland sammen mel og 1 ts salt i en bolle. Ha i melk, egg og 1 ss hakket persille. Pisk til en jevn røre. Stek små crêpes i oljen.
Rist soppen i 2 ss olje. Krydre med salt, pepper, persille, sitronskall og hvitløk.
Kok opp 1 liter vann og ha i eddik og knekk i eggene. La eggene koke i 2-3 min på svak varme, kjøl ned i isvann og la vannet renne av på kjøkkenpapir.
Vend salaten i vinaigrette og servér med sopp, crêpes og posjert egg.
Servér gjerne med lakserogn til.
TITLE
bottom of page