top of page

Sopp-crêpes med posjert egg og gremolata

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 1/2 dl mel
Salt og pepper
6 dl melk
3 egg
2 ss persille, hakket
4 ss olje

4 dl sopp, renset
2 ss olje
1 ss sitronskall, revet
1 ts hvitløk, hakket

1 ss eddik
4 egg

4 never salat
2 ss vinaigrette

Bland sammen mel og 1 ts salt i en bolle. Ha i melk, egg og 1 ss hakket persille. Pisk til en jevn røre. Stek små crêpes i oljen.
Rist soppen i 2 ss olje. Krydre med salt, pepper, persille, sitronskall og hvitløk.
Kok opp 1 liter vann og ha i eddik og knekk i eggene. La eggene koke i 2-3 min på svak varme, kjøl ned i isvann og la vannet renne av på kjøkkenpapir.
Vend salaten i vinaigrette og servér med sopp, crêpes og posjert egg.

Servér gjerne med lakserogn til.

TITLE

bottom of page