top of page

Skogsoppcappuccino med parmesanchips

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 sjalottløk, finhakket
2 hvitløkfedd
4 never skogsopp
2 ss smør
2 dl rødvin
6 dl oksebuljong
2 dl kremfløte
Salt og pepper

2 dl parmesanost, revet
2 ss sorte oliven, i skiver

1 dl melk
2 ss urtepuré

Stek løk, hvitløk og sopp i smøret. Ta ut noen pene sopp til pynt. Hell over vin, buljong og fløte. Kok suppen i 20 min. Miks og sil suppen, smak til med salt og pepper (jevne evt suppen med maizenamel).
Dryss parmesanost på bakepapir i de formene du ønsker for chipsen, dryss over olivenskiver. Stek chipsen i ovn på 180 °C til de er sprø.
Ha melken i en kjele sammen med urtepuré. Pisk opp til skum over sterk varme. Smak til med salt og pepper.
Servér suppen i kopper. Pynt med stekt sopp, urteskum og parmesanchips.

Rist gjerne litt foie gras og servér i suppen.

TITLE

bottom of page