top of page
Skogshorntoast med nøtter og multechutney

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
Ingredienser:
2 Skogshornost, ca 600 g, eller annen hvitmuggost
16 syltynne skiver av rug eller annet grovt brød
4 dl rosin- og multekompott
Ca 2 dl krydret nøtter
Sett ovnen på 200 °C.
Anrett 8 tallerkener med multechutney og nøtter.
Del osten i skiver.
Legg 8 tynne skiver på et stekebrett og fordel rikelig med ost på (ca 1 cm i høyden).
Legg på de 8 resterende skivene og stek herligheten i ovnen, til osten har smeltet.
Om mulig, del ostetoasten forsiktig med en skarp brødkniv og sett dem oppå hverandre.
Skogshornost er tilsatt sort pepper, men kan gjerne erstattes med moden brie eller andre milde og myke oster.
I glasset:
Multelikør eller hetvin med nøtter og/eller aprikosaroma.
bottom of page