top of page

Skatevinge i sennep- og olivensmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g skatevingefilet
Salt
Grønn pepper, kvernet

2 ss olivenolje
2 ss smør
En liten neve salvieblader, friske
2 ss fransk sennep, grov
4 ss grønn oliven i båter

Del skatevinge i fire porsjoner. Ha på salt og grønn pepper.
Varm opp olivenolje i en stekepanne. Stek salviebladene 10-12 sek. Legg dem over på kjøkkenpapir. Ha i fisken. Stek fisken med fettsiden opp til den er lysebrun. Ha i smør. Øs noe av smøret over fisken under stekingen. Legg fisken over på fire tallerkener. Ha sennep og oliven i pannen. Fres sammen og smak til med ørlite salt.
Hell det varme smøret over fisken. Topp med salvieblader.

bottom of page