top of page
Skalldyrsalat med mynte i ananas
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Wokmiks:
50 g reker
50 g blekksprut i tynne skiver
1 ss vårløk i tynne skiver
2 ts olje
1 ts ingefær i tynne skiver
1/2 ts sort pepper
Salat:
2 dl papaya, mango, lotusrot, gulrot, agurk og løk i tynne skiver
2 røde chilli i tynne ringer
1 ts sukker
1 ts salt
2 lime eller 1 sitron
2 dl mynteblader (gjerne flere urter)
2 ss sesamfrø
2 ananas, uthulede
2 friterte crispy rispapir
Wokmiks: Wok reker, blekksprut og vårløk i oljen. Tilsett ingefær og pepper og wok videre i et par min.
Salat: Ha ingrediensene fra wokken over i en stor bolle og bland inn frukt, chili, sukker, salt og sitron.
Tilsett mynteblader og sesamfrø rett før servering. Anrett salaten i ananaser og servér med en gang sammen med crispy rispapir.
bottom of page