top of page
Sjokolademuffins med kraftkar

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
Ingredienser:
100 g romtemperert smør
2,5 dl sukker
2 egg
1 dl melk
2 ss smeltet smør
4 dl hvetemel
1 dl kakao
2 ts bakepulver
150 g mørk sjokolade 70%, hakket
100 g kraftkar i terninger
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200°C.
Pisk sammen smør, sukker, egg, melk og smør i en bolle. Bland sammen de tørre ingrediensene og vend sammen med røren. Tilsett halvparten av den hakkede sjokoladen og kraftkar, og fordel røren i muffinsformer.
Dryss over resten av sjokoladen og stek midt i ovn i ca. 20 minutter. Avkjøl noe og server.
Server gjerne med friske bær i sesong f.eks. friske bringebær eller multer. Hvis du synes det er sært med blåmuggost i sjokolademuffins så er det bare å sløyfe det fra oppskriften.
bottom of page
