Sjøkreps og blåskjell med bok choi
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 sjøkreps
Salt og pepper
Olje til steking
400 g blåskjell
1 dl hvitvin
4 bok choi
4 fedd hvitløk
1 tomme ingefær
2 ss sesamolje
4 tynne rispapir
1 mango
Koriander, frisk
Rens sjøkreps. Skjær et snitt langs halen. Ta ut strengen. Strø over salt og pepper. Stek krepsen med snittsiden ned i en panne med olje.
Vask blåskjellene i kaldt vann. Damp dem 3-4 min under lokk i en kjele med hvitvin. Avkjøl. Ta ut innmaten.
Del bok choi i strimler. Knus hvitløksfedd. Varm opp sesamolje i en panne. Tilsett hvitløksfedd og ingefær. Fres i 10 sek. Ha i salat. Stek under omrøring i 15-20 sek.
Pensle rispapir med varmt vann, slik at de blir myke. Kutt mango i strimler. Bland i litt finhakket koriander. Rull inn i rispapirene til vårruller.