top of page

Sjøkreps med estragon- og sitronsmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g smør, romtemperert
1 dl strøkavring
1 eggeplomme
1 sitron, revet skall
6 ss frisk estragon, hakket
1 rød chili, hakket

20 ferske sjøkreps
Havsalt

Legg smør, strøkavring og eggeplomme i en mikser sammen med sitronskall, estragon og chili. Miks godt og sett kaldt.
Bruk kun haler på sjøkreps (resten kan du koke en god suppe eller saus av). Del halene fra ryggen mot buken, la skallet henge sammen. Fjern tarmen og brett ut.
Legg halene i ovnsform på grovsalt med klatter av smøret over. Grill halene i ovn på 250 °C i 4 min, servér.

Servér med godt brød, og evt salat og aïoli.

TITLE

bottom of page