top of page
Sesamstekt tunfisk med ingefærchutney
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g tunfiskfilet
2 ss sesamfrø
1 ss sort pepper, kvernet
1 ss salt
Olje til steking
1 dl ingefær, syltet
2 ss koriander, frisk og finhakket
8 shiitakesopp
1 ss sesamolje
1 ss østersaus
1 ss soyasaus
1 ss wasabi
Koriander, frisk
Del tunfisk i to avlange strimler. Gni fisken inn med sesamfrø, sort pepper og salt. Varm en panne med olje og stek fisken 5 sek på hver side. Avkjøl.
Finkutt ingefær og bland med frisk koriander.
Stek shiitakesopp i sesamolje til den er myk. Avkjøl og bland inn østersaus og soyasaus.
Skjær tunfisk i skiver. Ha på ingefærchutney og shiitakesopp. Servér med litt wasabi og pynt med frisk koriander.
TITLE
bottom of page