top of page

Sesamstekt tunfisk med ingefærchutney

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g tunfiskfilet
2 ss sesamfrø
1 ss sort pepper, kvernet
1 ss salt
Olje til steking

1 dl ingefær, syltet
2 ss koriander, frisk og finhakket

8 shiitakesopp
1 ss sesamolje
1 ss østersaus
1 ss soyasaus

1 ss wasabi
Koriander, frisk

Del tunfisk i to avlange strimler. Gni fisken inn med sesamfrø, sort pepper og salt. Varm en panne med olje og stek fisken 5 sek på hver side. Avkjøl.
Finkutt ingefær og bland med frisk koriander.
Stek shiitakesopp i sesamolje til den er myk. Avkjøl og bland inn østersaus og soyasaus.
Skjær tunfisk i skiver. Ha på ingefærchutney og shiitakesopp. Servér med litt wasabi og pynt med frisk koriander.

TITLE

bottom of page