top of page

Scampi med pestosalat på butterdeig

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g scampi renset
2 plater butterdeig
1 pose babyleaf
1 pose ruccola
1 stk. friseesalat
1 stk. Plante gressløk
50 Valnøtter grovhakket
1-2 dl olivenolje

Pesto:
1 Potte frisk basilikum
2 ss. Pinjekjerner
1 stk. hvitløksfedd
2 dl. Solsikkeolje
50 g parmesan
Salt Pepper

Del butterdeigplaten i 3 likes store deler, og stek disse i ovnen på 180°C i 8- 10 min. Stek scampi i en stekepanne ca. 2-3 min på hver side.

Pesto: Kjør basilikum, hvitløk og pinjekjerner i et litermål med en stavmikser Tilsett oljen i en tynn stråle Bland inn parmesanen og smak til med salt og pepper.

Bland salatene med pesto i en bolle Stek valnøtter i en stekepanne slik at de får en gylden farge. Bland valnøttene med salaten Kutt av lokket på den stekte butterdeigen og fyll med salat og scampi.

TITLE

bottom of page