top of page
Salat på ferskvannskreps med kaviar
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 pk ferskvannskreps, tint
1 stangselleri i biter
1 gulrot i skiver
8 asparges i biter
4 skiver brød
Salt
4 egg
1 appelsin i fileter
40 g laksekaviar
2 dl salat og friske urter
Sil laken fra krepsen over i en kjele. Ha i selleri og gulrot og kok i 5 min. Ha i asparges og sett kjelen kaldt.
Skjær brødet i mindre biter til krutonger og rist i stekepanne med salt. Kok egg i 5 min.
Rens krepsen. Spar noen hele til pynt. Ta grønnsakene opp fra laken og bland med appelsin. Del eggene i båter.
Legg opp kreps, grønnsaker, krutonger og egg på tallerkener og pynt med laksekaviar. Ha til slutt på salat og urter.
Det passer med alle sorter skalldyr i denne retten!
TITLE
bottom of page