top of page

Salat med stekte pærer og blåmuggost

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

8 lange, tynne skiver brød
Olivenolje
Ca 80 g parmesan

2 ss smør
1 ss sukker, brunt
Svart pepper, knust
1 ss korianderblader, finhakket
2 pærer, skrelt og oppskåret
200 g ruccula
1 agurk, oppskåret
1 rødløk
200 g blåmuggost, myk

Børst brødet med litt olivenolje og strø over parmesan. Legg brødet i en ildfast form og stek i en forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 min, eller til det er blitt gyllent og sprøtt. Avkjøl.
Varm smør i en stekepanne på middels varme. Tilsett brunt sukker, pepper og koriander, la koke i 1 min. Tilsett pærene i pannen og stek i 2 min på hver side, eller til de har fått en gyllen farge.
Servér ved å anrette sprøtt brød, ruccula, agurk, rødløk og blåskimmelost på en tallerken. Topp med pærer og hell saft fra pannen over salaten. Dryss knust svart pepper over og servér umiddelbart mens brødet ennå er sprøtt.

TITLE

bottom of page