top of page

Salat med små kjøttboller

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Kjøttboller:
500 g kjøttdeig
2 ss ingefær, revet
1 ss hvitløk, presset
1 egg
1 dl vann
Smør til steking
1 dl søt chilisaus

4 hvetetortilla

2 avokado
1 dl fetaost
En neve salat, frisk
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ts salt
1 ts sukker

Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene. Form til små boller og stek dem lysebrune i smør. Avkjøl dem noe og vend i søt chilisaus.
Del tortilla i striper eller trekanter. Stek dem lysebrune i ovn på 160 °C.
Del avokado i to og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje og del i biter. Ha avokado i en bolle med fetaost, salat, olje, sitron, salt og sukker. Bland godt.

bottom of page