top of page
Salat med små kjøttboller

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Kjøttboller:
500 g kjøttdeig
2 ss ingefær, revet
1 ss hvitløk, presset
1 egg
1 dl vann
Smør til steking
1 dl søt chilisaus
4 hvetetortilla
2 avokado
1 dl fetaost
En neve salat, frisk
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ts salt
1 ts sukker
Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene. Form til små boller og stek dem lysebrune i smør. Avkjøl dem noe og vend i søt chilisaus.
Del tortilla i striper eller trekanter. Stek dem lysebrune i ovn på 160 °C.
Del avokado i to og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje og del i biter. Ha avokado i en bolle med fetaost, salat, olje, sitron, salt og sukker. Bland godt.
bottom of page