top of page

Salat med marinert oksekjøtt

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 rødbeter
8 dl vann
2 ss sukker
Saft 1 lime
2 ss limeskall, revet

2 mango

1 dl rømme
1 ss limeskall, revet
1 ss limesaft
Salt og pepper

200 g oksekjøtt av høyeste kvalitet
2 ss olivenolje
Salt og pepper

Rødløk
Salatblader

Kutt rødbeter i firkanter à 2cm x 2cm. Kok dem helt møre i vann. Varm opp sukker, limesaft og skall. Glasér rødbetene.
Kutt mango i like stroe biter som rødbetene.
Pisk rømme stivt. Smak til med limeskall, saft, salt og pepper.
Kutt oksekjøtt i tynne skiver. Pensle hver skive med olje, salt og pepper.
Anrett rødbeter på tallerken. Legg på rømme, mango, rødløk i skiver og salatblader. Legg oksekjøttet på toppen og servér straks.

TITLE

bottom of page