top of page

Salat med lammefilet

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g indrefilet av lam
Salt og pepper
Olje til steking
1 ss smør

200 g små poteter
2 ss olivenolje
2 ss sennep
1 hvitløk

100 g grønne oliven
100 g tomat, halvtørket
50 g valnøtter
1 ss rosmarin, finhakket
1 ss timian, finhakket
Noen blader salat

Ha salt og pepper på kjøttet. Stek det 2 min på hver side i en panne med olje. Skru ned varmen og ha i smør. Avkjøl kjøttet og del i skiver.
Skrubb poteter lett. Stek dem brune i en panne med olje. Ha over i en langpanne og vend inn sennep og presset hvitløk. Stek på 180 °C i ovn til de er helt myke. Avkjøl.
Bland oliven, tomat og valnøtter i en bolle. Strø over urter. Vend inn salat. Anrett salat på en tallerken. Legg på kjøtt og olivenpoteter.

TITLE

bottom of page