top of page
Rosastekt ishavsrøye

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
500 g ishavsrøyefilet
4 ss pepper, kvernet
1 ss salt
2 ss sesamolje
4 asparges
4 ss olje med sitronsmak
1 rødløk
1 ss sitronsaft
1 ss sukker
Soyasirup
Wasabi
Koriander, frisk
Renskjær fisken. Ta vekk beina med en liten pinsett. Skjær vekk skinnet. Panér hele fileten i pepper. Stekes 5 sek på hver side i sesamolje. Avkjøles og skjæres i tynne skiver.
Kok asparges 2-3 min i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Skjær asparges i tynne skiver. Vend i sitronolje.
Finhakk rødløk. Press over saften av 1 sitron og tilsett sukker.
Anrett fisk på kalde tallerkener. Legg på asparges og rødløk. Ha på soyasirup og noen knivsodder med wasabi. Pynt med frisk koriander til slutt.
bottom of page