top of page
Røkt andebryst med avokadomousse og salte mandler
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1-2 røkt andebryst i skiver
Avokadomousse:
2 avokadoer
1 1/2 ss sitronsaft
2 ss kremfløte
1/2 dl rømme
Salt og pepper
1 neve mandler
1 ts olje
1 ss salt
1 mango, i biter
1 appelsin, i biter
Urtesalat til pynt
Avokadomousse: Del avokadoene i to, fjern stenen og ta ut “innmaten” med en skje. Mos gjennom en sikt eller bruk en kjøkkenmaskin. Bland inn sitronsaft. Pisk fløte og rømme tykt og vend inn avokadomos. Smak til med salt og pepper og sett kaldt.
Stek mandlene i olje sammen med salt. La kjølne og rist av overflødig salt.
Servér skiver av andebryst med avokadomousse, mango, appelsin og mandler. Pynt med urtesalat.
Ha gjerne urtevinaigrette over.
bottom of page