top of page

Røkt andebryst med avokadomousse og salte mandler

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1-2 røkt andebryst i skiver

Avokadomousse:
2 avokadoer
1 1/2 ss sitronsaft
2 ss kremfløte
1/2 dl rømme
Salt og pepper

1 neve mandler
1 ts olje
1 ss salt

1 mango, i biter
1 appelsin, i biter
Urtesalat til pynt

Avokadomousse: Del avokadoene i to, fjern stenen og ta ut “innmaten” med en skje. Mos gjennom en sikt eller bruk en kjøkkenmaskin. Bland inn sitronsaft. Pisk fløte og rømme tykt og vend inn avokadomos. Smak til med salt og pepper og sett kaldt.
Stek mandlene i olje sammen med salt. La kjølne og rist av overflødig salt.
Servér skiver av andebryst med avokadomousse, mango, appelsin og mandler. Pynt med urtesalat.

Ha gjerne urtevinaigrette over.

bottom of page