top of page

Råmarinerte og ristede kamskjell med vanilje og mango

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 mango
1 vaniljestang, frøene
1 lime

12 kamskjell
2 ss olje
Salt og pepper
2 ss rødløk, hakket
2 ss gressløk, hakket
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft

4 asparges, høvlet
Urter til pynt

Skrell mangoen og kutt kjøttet i biter. Kok i vann i ti min. Sil fra vannet og miks til puré sammen med vanilje og lime.
Kutt fire skjell i tynne skiver og legg dem på fire tallerkener. Ha løk, salt og pepper, olje og sitronsaft over og la dem marinere i 5 min.
Gni inn åtte kamskjell med olje og krydre med salt og pepper. Grill i 1 min på hver side og etterstek i ovn på 180 °C i 2 min.
Anrett puré med ristede kamskjell ved siden av de marinerte skjellene. Servér med råhøvlede asparges og pynt med urter.

TITLE

bottom of page