top of page

Råmarinert laksefilet med krabbesandwich

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g laksefilet i tynne skiver
4 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
Salt og pepper

Sandwich:
80 g rent krabbekjøtt
2 ss majones
1 ts frisk chili, hakket
4 tynne skiver loff
2 tomater, finhakket
1 avokado, most

Urter og salater til pynt

Legg lakseskivene på fire tallerkener. Hell over sitronsaft, olje, salt og pepper. La fiskeskivene marinere i ca 20 min.
Bland sammen krabbekjøtt med majones og chili. Smak til med salt og pepper. Sett en metallring midt på hver tallerken og legg loffskiver og fyll i lagvis, så du får runde “sandwicher”.
Pynt med friske urter og salater.

Pynt gjerne med cherrytomater, persilleolje og krabbeklør.

bottom of page