top of page
Rå Salma med appelsin og agurksorbet
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Agurksorbet:
2 agurker
Limesaft
Wasabi
Salt
1 appelsin
Ca. 300 g Salmalaks
Til servering:
God spansk olivenolje
2 reddiker i tynne skiver
Sorte sesamfrø
Ertespirer
Del agurkene i mindre biter og ha dem en en blender. Kjør agurkene til en jevn pure og smak til med limesaft, wasabi og salt. Frys til sorbet, gjerne i ismaskin.
Skjær skallet av appelsinen og skjær ut fileter. Ta vare på saften. Del Salmalaksen i små skiver. Vend laksen i en bolle med appelsin. Rull sammen laksen og server med agurksorbet.
Server med olje, reddiker, sesamfrø og pynt med ertespirer.
Hvis du ikke har ismaskin er det bare og ha røren i en bolle og sette i fryseren. Rør i bollen med sorbet til den har passe konsistens.
TITLE
bottom of page